Br. Jakov Milić položio svečane zavjete

U petak 15. listopada 2021., na svetkovinu naše Majke, svete Terezije Avilske, na večernjem euharistijskom slavlju u u Svetištu Majke Božje Remetske, svečane zavjete čistoće, siromaštva i poslušnosti položio je naš brat Jakov od Križa (Milić).

Euharistijsko slavlje predslavio je otac Dario od Božje dobrote, provincijal Hrvatske karmelske provincije, uz koncelebraciju druge subraće i svećenika bliskih zavjetovaniku. Euharistijsko slavlje je bilo prožeto radošću, zahvalnošću i dubokim emocijama.

Nakon euharistijskog slavlja, brat Jakov se s ostalom braćom, članovima obitelji i prijateljima uputio u samostansku blagavaonicu, gdje su zajedničkom večerom proslavili ovaj čin. Na poseban način su u srcima brata Jakova bili svi oni koji nisu mogli prisustvovati ovom važnom događaju, osobito klauzurne sestre koje su ga pratile molitvama i darovima.

Neka konačno „da“ Bogu našeg brata Jakova od Križa bude na spasenje duša i rast Kraljevstva Božjega, a mi mu svi od srca čestitamo i molimo da mu zagovor Kraljice Karmela pomogne da ustrajno slijedi primjer života naše svete Majke Obnoviteljice Terezije od Isusa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.