Najnovije knjige i ponude Karmelskih izdanja

U srpnju 2021. Karmelska izdanja su tiskala knjigu Isusov pogled. Lectio divina o odabranim dijelovima Evanđelja. Knjiga poznate opatice s područja monaške i redovničke duhovnosti, Anne Marije Cànopi, koju je s talijanskog preveo karmelićanin o. Tiho Radan, ima 100 stranica i veoma je prikladna za razmatranje: susret s Isusom i njegovim pogledom polazeći od tekstova u evanđeljima.

Uredništvo Karmelskih izdanja osobito se raduje što je, također u srpnju 2021., svjetlo dana ugledala i druga novoizašla knjiga: Istinska Ljubav. Pisma svetih supružnika Zelije i Ljudevita Martin, roditelja svete Male Terezije. Ta knjiga predstavlja uistinu velik prevodilački i izdavački pothvat. Ima čak 584 stranice i pripremana je u suradnji i sunakladništvu Karmelskih izdanja Martin-Guérin Centra iz Rijeke.

Nadalje, Karmelska izdanja su svim zajednicama svih svojih sastavnica dostavila ažuriranu tablicu svojih knjiga koje je moguće naručiti uz iznimno velike popuste. Najmanji popust je 50 %, a najveći čak 93,7 %. Dakle i nove, tek objavljene knjige, moguće je naručiti po cijenama od 50 %.

I dok uredništvo Karmelskih izdanja svima zahvaljuje za dosadašnju suradnju u zajedničkom poslanju širenja karmelske literature i duhovnosti, istovremeno izražava nadu da će navedeni iznimno veliki popusti svim sastavnicama karmelske obitelji omogućiti da i dalje učinkovito surađuju na ostvarivanju načela na kojem su utemeljena Karmelska izdanja: „Svaka naša zajednica – mjesto širenja knjiga Karmelskih izdanja i promicanja karmelske duhovnosti“. Da bi se naručilo željeni broj primjeraka bilo koje ponuđene knjige, dovoljno je poslati narudžbu na e-mail: [email protected]. Knjige se mogu preuzeti u Brezovici i u Remetama, a platiti se može preko transakcijskog računa KIZ-a:

HKPS

OJ – KARMELSKA IZDANJA

HR2323400091510374787

Privredna banka Zagreb d. d.

Radnička cesta 42/I, 10000 Zagreb, Hrvatska

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.